Bedrijfsaministratie.

Online & altijd en overal toegang tot uw financiële gegevens

Een goede financiële administratie is de basis van elke organisatie. Zijn uw financiën op orde, dan neemt u de juiste beslissingen én is er ruimte voor ontwikkeling en groei. MZ Finanz werkt met de online boekhoudprogramma’s van Exact Online en SnelStart voor de boekhouding. Zo zijn uw gegevens altijd, overal én eenvoudig toegankelijk. Hoe groot uw bedrijf ook is en wat voor onderneming u ook heeft, MZ Finanz kijkt naar welk softwarepakket het beste bij u past. Uw wensen staan voorop.

Zelf aan de slag

Bij dit pakket doet u zelf uw boekhouding. U maakt zelf de verkoopfacturen en boekt zelf uw inkoopfacturen en kassabonnen in. MZ Finanz doet online een laatste check. Zo heeft u al uw financiële gegevens in één overzicht en is uw aangifte omzetbelasting zo geregeld.

Samen doen

De verkoopfacturen maakt u zelf, MZ Finanz regelt het inboeken van inkoopfacturen en andere bonnen. Dat scheelt u tijd en energie! De inkoopfacturen en bonnen levert u aan in een ordner. Uploaden via de door u gekozen software kan ook. Voor optimale tijdwinst, gebruikt u een app. De verwerking, aangifte omzetbelasting en rapportages laat u aan ons over.

100% MZFinanz

Wilt u uw boekhouding graag volledig uitbesteden? Ook dat kan bij MZ Finanz. Het enige wat u hoeft te doen is uw verkoopfacturen maken. De rest neemt MZ Finanz voor zijn rekening. Van aangifte omzetbelasting tot aan noodzakelijke rapportages. Het enige wat u hoeft te doen is uw administratie te verzamelen, MZ Finanz verzorgt de rest.